toto

Okada Manila Nundha Listing Nasdaq ing Sengketa

Ikonik, resort casino misuwur ing donya Okada Manila digawa menyang Manila dening Tiger Resort Leisure & Hiburan wis announced extension kapindho kanggo 26 deadline setunggal ibukutha. Penggabungan awal karo perusahaan akuisisi tujuan khusus mestine rampung ing September 30 , sawise rencana Togel HKG akuisisi pisanan dicethakaké Oktober pungkasan. Penundaan anyar ing penggabungan uga nyebabake wektu tundha tambahan sing ana gandhengane karo listing Okada Manila ing bursa saham Nasdaq.

Listing Nasdaq Ditunda Nganti Setaun
Kasino paling gedhe ing Filipina kudu nundha panggabungan $ 2,5 milyar bebarengan karo listing Nasdaq nganti setaun amarga sawetara konflik babagan perselisihan manajemen. Tanggal anyar kanggo dhaptar Nasdaq lan gabung karo perusahaan sing diadegake dening pakar game Jason Ader disetel dadi 30 September 2023 . Tanggal 30 Juni minangka tanggal sadurunge sing wis disepakati dening pihak loro sadurunge, banjur tundha telung sasi maneh.

Okada Manila wis ndhukung sing perlu kanggo luwih nggedhekake deadline kanggo gabungan iki micu dening perlu kanggo “normalize struktur operasi” sawise Group Company ngatur kanggo njupuk kontrol liwat sawijining operasi sepisan maneh. Nanging, proses normalisasi iki bakal mbutuhake wektu luwih akeh kanggo ngowahi pernyataan registrasi ing formulir F-4 miturut syarat Undhang-undhang Sekuritas AS. Persyaratan kasebut diajukake dening UE Resorts International (UERI) karo Komisi Sekuritas lan Bursa AS. UERI minangka jeneng perusahaan anyar Okada Manila wiwit Desember pungkasan. Jeneng kasebut dipilih minangka sarana kanggo nggambarake rencana perusahaan kanggo entuk papan sing luwih kuat ing Asia lan wilayah liyane ing jagad iki, kalebu Amerika Serikat.

Prakara Rumit
Keterlambatan penggabungan sing diantisipasi karo perusahaan akuisisi tujuan khusus Amerika sing kadhaptar ing Nasdaq, sing berbasis ing Miami, bisa diterangake liwat sawetara pertempuran jangka panjang sing ditindakake ing antarane Okada Manila lan mantan CEO ing wong pengusaha miliarder Kazuo . Okada . Dhaptar konflik kalebu serangkaian tuntutan hukum, penyelidikan yurisdiksi, altercations fisik, lan malah tuduhan pidana sing dibuwang bolak-balik ing antarane pihak loro.

Limang taun kepungkur, pengusaha Jepang sing ngedegake perusahaan kasebut dicopot saka kabeh jabatane ing perusahaan kasebut minangka akibat saka tuduhan penyalahgunaan dana. Nanging, legalitas tuduhan kasebut ditakoni dening Mahkamah Agung ing Filipina miturut prentah status quo ante. Urutan kasebut mbalekake Okada ing posisi sadurunge.

Tiger Resort Asia, yaiku perusahaan induk Universal Entertainment, nentang Slot Gacor pesenan kasebut, nyatakake yen perusahaan kasebut ora kudu netepi amarga bisnis kasebut adhedhasar ing Hong Kong lan ora ana hubungane karo pengadilan ing Filipina. Perkembangan anyar iki ngyakinake Okada bebarengan karo sawetara anggota polisi, pejabat pengadilan, lan wakil regulator ing Filipina kanggo mlebu ing papan kasebut lan ngontrol . Iki njupuk Panggonan kanggo rong sasi, sawise regulator ditarik maneh pangenalan kanggo Papan ditunjuk dening Okada. Ora let suwe, Universal Entertainment bisa nguwasani resort kasebut maneh.

Serangkaian tuduhan anyar babagan kerusakan sing disebabake dening karyawan ditanggepi dening Universal Entertainment. Sawetara tuduhan kasebut pungkasane nyebabake gangguan ing persetujuan kombinasi karo 26 Capital.

Nyoba kanggo Rampungake Perjanjian Sadurunge Deadline Anyar
Okada Manila wis diterangno sing bakal nyoba kanggo ndeleng persetujuan karo 26 Capital dadi kasunyatan palpable sadurunge mati deadline anyar. Kanggo Togel Sidney kedadeyan kasebut, lingkungan sing dibutuhake kanggo akuisisi kudu ana. Okada Manila nyebar liwat luwih saka 50 hektar lan wis papan game ing cedhak 377.000 kothak sing bisa cedhak 1.000 Tabel game lan watara 6.900 mesin game elektronik. Properti kasebut uga duwe rong menara hotel kanthi luwih saka 990 kamar mewah, klub wengi, boulevard ritel kanthi 50 toko, luwih saka 25 restoran, lan uga klub pantai njero ruangan.