toto

Ketua Jurulatih Bomba Colorado Buffs Karl Dorrell Selepas Permulaan Hodoh 0-5

Pasukan bola sepak Colorado Buffaloes mengalami salah satu permulaan yang paling teruk dalam sejarah sekolah, dan pada hari Selasa, mereka memecat ketua jurulatih Karl Dorrell. Pasukan itu bermula 0-5 dan tewas kesemua lima perlawanan dengan sekurang-kurangnya 23 mata.

Colorado memecat ketua jurulatih Karl Dorrell Buffs bola sepak kolej
Ketua jurulatih Colorado Buffs, Karl Dorrell di tepi padang semasa kekalahan pembukaan musim menentang TCU di Boulder. Colorado memecat Dorrell mendapat selepas permulaan 0-5. (Imej: David Zalubowski/AP)
Dalam tiga musim bersama Colorado, Dorrell menang 8–15. Semasa musim yang dipendekkan pandemik pada tahun 2020, Dorrell mengetuai Colorado ke rekod 4-2. Pada 2021, Dorrell dan Colorado menang 4-8.

Colorado juga memecat penyelaras pertahanan Chris Wilson bersama Dorrell. Penyelaras serangan Mike Sanford mendapat kenaikan pangkat sebagai ketua jurulatih.

Papan Mata Colorado Buffs 2022
1/9 Kalah 38-13 lwn TCU
9/10 Tewas 41-10 di Tentera Udara
17/9 Tewas 49-7 di Minnesota
29/9 Kalah 45-17 lwn UCLA
10/1 Tewas 43-20 di Arizona
Colorado tidak perlu risau tentang kalah pada hari Sabtu ini. The Buffs mempunyai seminggu selamat tinggal sebelum kembali beraksi pada 15 Oktober menentang Cal. Daripada semua pasukan FBS, Colorado adalah salah satu daripada dua skuad tanpa kemenangan.

Letupan Colorado
Ia adalah musim yang mengecewakan di Boulder. Colorado bergelut di kedua-dua belah bola musim ini dan didominasi oleh lawan mereka dalam setiap aspek permainan. Kesalahan anemia itu hanya memperoleh 17 mata tambah dua kali musim ini dan purata 13.4 mata setiap perlawanan. Pertahanan yang kejam membenarkan 43.2 mata setiap perlawanan.

Colorado dikalahkan dengan 25 mata tambah dalam empat perlawanan pertama Data keluaran SGP musim ini. Secara keseluruhan, mereka kalah dengan sekurang-kurangnya 23 mata setiap perlawanan dalam lima kekalahan mereka. Hampir mustahil untuk memenangi perlawanan apabila anda melihat lawan anda tiga sentuhan.

Dorrell meletakkan banyak pemain veterannya di bangku dan memberi peluang kepada pelajar baru. Tetapi tindakan terdesak itu tidak berhasil. Colorado menggunakan tiga quarterback permulaan musim ini: Brandon Lewis, JT Stoud, dan Owen McCown.

Lewis bermula musim lalu, tetapi dia bergelut dan diletakkan di bangku simpanan pada Minggu 2 memihak kepada Stroud. Stroud menghabiskan dua musim sebagai sandaran dengan Tennessee Vols sebelum dia memasuki portal perpindahan dan menuju ke Boulder. Stoud juga bergelut sebelum Dorrell memberikan pukulan kepada pelajar baru sejati Owen McCown.

Bapa McCown, Josh, bermain di NFL selama lebih sedekad. McCown yang lebih muda mendapat pukulan dalam kekalahan 49-7 menentang Minnesota Gophers dan menyempurnakan empat hantaran sejauh 57 ela. McCown memulakan dua perlawanan terakhir dan melambung dua touchdown dan bergegas untuk dua lagi. Keseluruhan musim ini, McCown melengkapkan hantaran 44-untuk-79 sejauh 496 ela.

Siapa Ingin Melatih Buffs?
Rick George, pengarah olahraga Colorado, tidak akan menamakan ketua jurulatih sepenuh masa sehingga musim berakhir. Sesiapa yang mendapat pekerjaan itu akan ditugaskan untuk memimpin Colorado ke kemenangan mangkuk pertama mereka sejak 2004.

Pemimpin program bola sepak kami yang seterusnya ialah seseorang yang Keluaran Sydney merupakan pendorong yang luar biasa, seseorang yang mempunyai semangat untuk menang dan membentuk anak muda menjadi pemimpin di dalam dan di luar padang,” kata George.

Matt Rhule dari Carolina Panthers boleh menjadi ketua jurulatih NFL pertama yang kehilangan pekerjaannya musim ini. Rhule membantu mengubah Baylor semasa berkhidmat di Waco, dan dia dikhabarkan akan kembali ke peringkat kolej musim depan.

Urban Meyer masih tanpa pekerjaan selepas larian buruk musim lalu dengan Jacksonville Jaguars. Meyer ialah calon utama untuk menggantikan Herm Edwards di Arizona State, tetapi dia juga boleh menemu bual dengan Colorado jika dia mahu menjadi jurulatih dalam Pac-12 .

Troy Calhoun, ketua jurulatih di Tentera Udara, berada dalam senarai pendek untuk jawatan Colorado pada tahun 2020, tetapi kalah kepada Dorrell. Dalam 16 musim bersama Tentera Udara, rekod Calhoun ialah 115-76 dan dia telah mengetuai Falcons ke 11 tempat tidur mangkuk.

Matt Entz mengetuai Negeri Dakota Utara meraih dua gelaran kebangsaan FCS dalam tiga musim pertamanya di NDSU. Terdapat peluang yang baik Entz mendapat pekerjaan sebagai ketua jurulatih dengan sekolah FBS musim depan. Dia akan sesuai di Colorado.

Ia adalah satu pukulan panjang, tetapi Colorado harus menghubungi Eric Bieniemy. Bieniemy, OC dengan Ketua-Ketua Kota Kansas, memenangi HK Prize Hari ini  kejohanan kebangsaan sebagai bintang yang berlari kembali dengan Colorado pada tahun 1990. Mungkin George boleh memujuk Bieniemy untuk kembali ke Boulder dan membantu memulihkan Colorado kepada kegemilangan dahulu?